Producten
dtox scalp cleanser

Dtox Scalp Cleanser
Op maat gemaakt

 

Scalp Cleanser is een shampoo speciaal gemaakt voor huid, haar en hoofdhuid problemen en haartransplantatie voor en nazorg, de cleanser kan verrijkt worden met natuurgeneeskundige ingredienten. Na  een intake maakt de Dermatherapeut een recept speciaal op jouw huid, haar of hoofdhuid probleem afgestemd, voegt de juiste ingredienten toe aan de cleanser. Dit product reinigt en neemt afval stoffen beter op, heeft minder  zeepstoffen en meer voedende delen.


Dtox Treatment
Op maat gemaakt

 

(Scalp )treatment  is  speciaal gemaakt voor huid haar en hoofdhuid problemen en haartransplantatie voor en nazorg,de treatment  is een voeding en een  bescherming met een zonnestralen filter en  kan verrijkt worden met natuurgeneeskundige ingredienten. Na  een intake maakt de Dermatherapeut een recept speciaal op jouw huid, haar of hoofdhuid probleem afgestemd.voegt de juiste ingredienten toe aan de treatment.Dit product heeft een diepte werking en werkt dieper in de huidlagen. kan gebruikt worden op de hoofdhuid en op  het hele lichaam. 

Dtox Hair builder 
Op maat gemaakt

 

De speciaal ontwikkelde lotion stimuleert de hair groei en versterkt de haar wortel, bevat minerale zouten. kan ingezet worden bij haartransplantatie en alopecia klachten, ook kan het ingezet worden bij chemo kuren.

Dtox  Hair Builder Hair growth bilder zijn supplementen die de huid, haargroei en nagels stimuleren tot groei, de supplementen bevatten natuurlijke vitamines en mineralen en minerale zouten 
Dermaconsulent voor alle voor en nazorg behandelingen 
Dermatherapeut professioneel in huid, haar en hoofdhuid begeleiding 


8162 VZ Enkweg 45B, Epe

+31 578621675