mcanhealth

Wie is MCAN Health?

MCan is in 2016 gewaardeerd met 5 sterren voor de kwaliteit van de haartransplantatie behandelingen en voor haar klantenservice. MCAN Health werkt samen met zeer getalenteerde, internationaal geschoolde en gecertificeerde medisch specialisten. MCAN Health biedt haar patiënten zorg van hoge kwaliteit op het gebied van cosmetische chirurgie, haartransplantatie tegen betaalbare prijzen.

MCAN Health heeft een eigen transplantatie kliniek en voorzien u als onze patiënt van de beste zorg. Met onze laagsteprijsgarantie passen wij de prijs aan wanneer u voor dezelfde behandeling en onder dezelfde voorwaarden de behandeling elders goedkoper vindt.

Haartransplantatie

Krijg weer zelfvertrouwen in slechts 3 dagen en 2 nachten! Als u last hebt van haarverlies dan biedt het een haartransplantatie bij MCAN Health een oplossing. Onnodig dus om problemen te krijgen met uw zelfvertrouwen. ER is immers een – permanente – oplossing voor uw haarverlies. De chirurgen van MCAN Health herstellen samen met hun medische team uw haarverlies en zorgen voor een blijvende haardos.

– FUE Haartransplantatie

– Haartransplantatie voor vrouwen

– PRP Behandeling

– Wenkbrauwtransplantatie

– Baard en Snor Transplantatie

MCAN Health zorgt niet alleen voor het beste behandelresultaat voor haar patiënten. Zij zorgen er ook voor dat u gedurende uw verblijf in Turkije kunt beschikken over  begeleider in uw  eigen taal. En natuurlijk zorgen zij voor uw transfers voor een prachtige accommodatie in het centrum van Istanbul en regelen als u dat wilt voor u de bezichtiging van de stad.
Mcan heeft goed voorbereid  verzorgings en begeleidingsprogramma om een uitstekend haartransplantatie  resultaat te verkrijgen. 


Ga ook voor een persoonlijke praktische haartransplantatie voor en nazorgbegeleiding door vooraf en na de transplantatie een Hairbasic behandeling te ondergaan

wilt u zeker weten of u haren en scalp klaar zijn voor haartransplantatie en wilt u meer informatie over mcanhealth klik hier


Dermaconsulent voor alle voor en nazorg behandelingen 
Dermatherapeut professioneel in huid, haar en hoofdhuid begeleiding 


8162 VZ Enkweg 45B, Epe

+31 578621675