HairWorldIstanbul

HairWorldIstanbul


HAIRWORLD ISTANBUL is opgericht in 2006. Is een Nederlands-Turkse organisatie die gespecialiseerd is in het uitvoeren haartransplantaties. En Hair world istanbul is er trots op al meerdere jaren marktleider te zijn op het gebied van haartransplantaties. Alle behandelingen worden in een A-klasse ziekenhuis door ons team van plastisch chirurgen en haartransplantatiespecialisten in Istanbul uitgevoerd. Daarnaast heeft HAIRWORLD ISTANBUL ook een kliniek in Vlaardingen voor consultatie en nazorg.

Dermaconsulent, behandelingen ook voor huidaandoeningen
De dermacunsulent geeft bij Hairworld Isanbul op aanvraag  een DTOX behandelngen en bereid de hoofdhuid voor op de haartransplantatie.Ook na de haartransplantatie is het mogelijk om een een DTOX verzorgingsbehandeling te plannen bij de Dermaconsulent, via hair world istanbul.


Jarenlang ervaring en de beste specialisten

HAIRWORLD ISTANBUL werkt uitsluitend met specialisten met aangetoonde internationale referenties. Zij maken gebruik van de nieuwste haartransplantatie technologie; de ‘Follicular Unit Extraction Circulation Treatment’ (FUE CT).hebben al meer dan 12 jaar ervaring met het uitvoeren van haartransplantaties waarin we al meer dan 8000 patiënten hebben behandeld.


Bekende Nederlanders kiezen in grote getalen voor de FUE CT methode

Alleen al in 2017 heeft een groot aantal BN’ers gekozen voor de FUE CT haartransplantatiemethode. Bekende namen zijn: Lange Frans, Najib Amhali, Brace, Dean Saunders, Nesim Najih, Rutger Vink, Stef Ekkel, Jaman van Engelen. Zelfs de directeur van de Nederlandse haarstichting Edwin van Wooning, die helaas meerdere mislukte operaties heeft moeten ervaren, hebben wij kunnen helpen met  een herstel FUE CT-operatie. Na slechts 1 FUE CT behandeling hebben zij allen een verbluffend resultaat verkregen. Directeur Yilmaz karhaman is er trots op dat ook BN’ers voor de FUE CT haartransplantatie techniek kiezen. HAIRWORLD ISTANBUL garandeert de beste haartransplantatie-resultaten met deunieke methode: de FUE CT haartransplantatie techniek. HAIRWORLD ISTANBUL heeft jarenlang ervaring met het uitvoeren van hoog specialistische haartransplantaties. Deze techniek hebben we de laatste jaren geoptimaliseerd en geremodelleerd naar de FUE CT techniek. In 2015, 2016, 2017 en 2018 zijn er al ruim 3000 FUE CT behandelingen uitgevoerd. Onze klanttevredenheidspercentage is sindsdien gestegen naar 97%!


VIP Behandeling

Vanaf het moment dat u contact metHair world istanbul  opneemt komt u terecht in een gestroomlijnd proces. U zult als een ware VIP worden behandeld. Er worden duidelijke instructies verstuurd via het digitaal geautomatiseerde Dynamic 365 systeem. U weet zodoende exact wat u te wachten staat. Tevens kunt u via dit systeem met een van onze specialisten in contact komen. Deze zeer efficiënte communicatiemethode wordt gecontinueerd gedurende het gehele behandelingsproces (voorzorg, behandeling in Turkije en 9 maanden nazorg).


Transfer

Alle transfers in Turkije worden onder Nederlandstalige begeleiding uitgevoerd. Op het vliegveld wordt u opgehaald door een chauffeur en tolk die klaarstaan met een naambordje. U zult naar een van onze luxe hotels worden gebracht waar u kunt genieten van een spa, massages en gebruik kunt maken van een prachtige fitness ruimte. Na een nacht goed uitrusten wordt u naar het A-klasse ziekenhuis gebracht waar de behandeling gedurende 4-8 uur plaats zal vinden.

U hierna zult wederom overnachten in het hotel.  De ochtend erna wordt u naar het ziekenhuis gebracht voor een laatste controlemoment. Na deze laatste check wordt u veilig op het vliegveld afgezet.


Nazorg

Eenmaal terug in Nederland wordt er uitgebreide nazorg geboden. Er zijn drie contactmomenten op onze kliniek waarbij uw herstelproces nauwgezet gemonitord wordt door onze artsen. Zijn er toch nog vragen kunt u direct  contact met Hair world istanbul opnemen. 

Hair World istabul heeft een hoge standaard vooral haar clienten, je voelt een echte Vip, de haartransplantaties zijn van hoge kwaliteit.


Wilt u meer informatie over HairWorldIstandbul  klik hier


Dermaconsulent voor alle voor en nazorg behandelingen 
Dermatherapeut professioneel in huid, haar en hoofdhuid begeleiding 


8162 VZ Enkweg 45B, Epe

+31 578621675