Voor & nazorg

Scalp renew
Hair & Skin solutions

Haartransplantatie AdviesDe juiste keuze maken, waar laat jij een haartransplantatie doen?   Wij hebben een paar top klinieken voor jouw op een rijtje gezet:


·         HairWorldIstanbul


·         mcanhealth


·         Anatomica


·         Medhairlife Wij hebben goede ervaringen met deze haartransplantatie klinieken, hebben cliënten succesvol begeleid in een voor en nazorg traject. Artsen adviseren een goede voor en nazorg begeleiding voor een succesvol eind resultaat.

Wil jij ook informatie over Haartransplantatie 0578 621675 of stuur een whatsapp bericht.

Huidaandoening & Alopecia begeleiding


Heb jij huidaandoeningen of alopecia en heb jij alles al geprobeerd?


De Dermaconsulent kan je helpen een behandelplan te maken die past bij jouw leefstijl en voeding gewoonten.Er wordt gewerkt met natuurgeneeskundige ingredienten, het product wordt speciaal op jouw huid- of haar aandoening aangepast. Er wordt gewerkt met een hair & Skin basic een behandelappraat speciaal ontworpen om huid en hoofdhuid aandoeningen te behandelen. 

Beroepsopleiding


Het beroep dermaconsulent/therapeut is een nieuw beroep in nederland, sinds 2009, om het beroep te kunnen uit voeren heeft de Dermaconsulent/therapeut een 4 jarige opleiding gevolgt incl. een medische basis 
wij hebben goede ervaringen met deze het verzorgen van huidaandoeningen en alopecia(haaruitval), hebben clienten succesvol begeleid in een voor en nazorg traject.


Profesionele begeleiding aanvragen?


Wil jij ook informatie over een voor en nazorg traject 0578 621675 of stuur een whatsapp.

Hair & Skin Basic Behandeling

 

Hair & Skin Basic is een uniek behandel apparaat die speciaal ontwikkeld is door en voor de Dermaconsulent/therapeut om  huid en hoofdhuid en haar problemen  te  verzorgen en te behandelen. Een pijnloze ontspannen ervaring ervaring, samen met een goed professioneel salon en thuis behandelplan opgesteld door de Dermaconsulent, zijn er al veel clienten succesvol begeleid.


Behandelproducten


Huid hoofdhuid en haar problemen en haartransplantatie  hebben speciale verzorgingsproducten nodig, deze producten zijn speciaal ontwikkeld om deze  problemen te verzorgen, voor meer informatie Dtox , scalp renew hair &skin solutions

Proffesionele begeleiding aanvragen?


Wil jij ook informatie over een Hair & Skin Basic Behandeling 0578 621675 of stuur een whatsapp bericht.

Dermaconsulent voor en nazorg begeleding


De dermaconsulent biedt de client ondersteuning bij  voor en na zorg begeleiding 

 Dermatherapeut salon en thuis    
     behandelplan  begeleiding


Huid, hoofdhuid en haar problemen begeleiding 
De therapeut maakt een professioneel salon en thuis behandelplan. En onder steunt de Dermaconsulent en de client bij het voor en nazorg traject.

Beroepsvereniging

dermaconsulent 

aan gesloten bij de eckg geschillencommissie


Omdat het een nieuw beroepveld is zijn we bezig om een beroepsvereniging op te zetten Iedere Dermaconsulent en dermatherapeut is aangesloten bij de ECkG geschillen commissie,stichting Klachten en gezondheidsrecht en of bij de VBAG beroepsvereniging


Dermaconsulent voor alle voor en nazorg behandelingen 
Dermatherapeut professioneel in huid, haar en hoofdhuid begeleiding 


8162 VZ Enkweg 45B, Epe

+31 578621675