Over ons

Scalp renew
Hair & Skin solutions

Advies aanvraag
Wij geven graag gepast advies

Carla Hatzmann

Haar Support adviseur


Meer weten over Haartransplantatie voor en nazorg?


Stuur mij een bericht en ik laat je zo snel mogelijk weten wat ik voor je kan doen.

 
 
 

Haar adviseur, Dermaconsulent

Jennifer van der kolk


Haaraandoeningen zoals haarbreuk of dunner worden haar hebben ook aandacht nodig, niet alleen de haren maar ook de hoofdhuid is vaak een probleem, gezonde hoofdhuid gezond haar, met de hair Basic maken wij jouw haar sterker en de hoofdhuid  gezonder meer weten neem contact op met mij als jij dit probleem herkent. 

Dermatherapeut 

Carla Hatzmann


De Dermatherapeut doet niet alleen 

Huid en hoofdhuid aandoeningen, maar ook scalp pigmenteren,Alopecia Haargroei stimulatie, allergie begeleiding, voedings en leefstijl adviezen op het gebied van huid en haar aandoeningen. voedingsmetingen vitamine, minerale,allergie, supplementen advies, voor en nazorg advies bij haartransplantatie ben je geintresserd in een van deze behandelmethoden neem dan contact opHuid adviseur, Dermaconsulent

Gillian van Dijk


Verschillende huidaandoeningen kunnen behandeld worden zonder de huid te beschadigen, met de Skin Basic behandelen wij de huid op een huid vriendelijke manier. Maak kennis met onze unieke Acne behandeling, Wij herstellen de huidflora, en stimuleren de huidlagen, er wordt een gezond thuis behandelplan opgesteld, de dermaconsulent begeleid de client tijdens het herstel proces. Heb je ook intresse voor onze unieke behandeltechnieken neem dan contact op.


Dermaconsulent voor alle voor en nazorg behandelingen 
Dermatherapeut professioneel in huid, haar en hoofdhuid begeleiding 


8162 VZ Enkweg 45B, Epe

+31 578621675